Om os

Hvem er vi ?
Proteinudsalg.com er et privat ejet firma, der har eksisteret siden 2012. 
Proteinudsalg fungere som importør af de mest populære mærker inden for kosttilskud, og vidersælger disse til private personer over internettet.
Proteinudsalg.com's mål er at være førende indenfor salg af kosttilskud, træningsudstyr og tøj af den bedste kvalitet, til de bedste priser, med sikker og hurtig levering, til både Danmark, og Sverige.
Hos Proteinudsalg er vi meget kvalitetsbevidste, hvorfor vi ligger meget vægt på at vores varer er af top kvalitet, som sælges til rimelige priser.

 

Hos Proteinudsalg.com ligger vi stor vægt på at gøre vores kunder tilfredse. Derfor er det vigtigt for os  at give vores kunder den bedste mulige vejledning, og betjening – med fokus på kundens individuelle ønsker og behov, og derved frembringe dem de resultater de ønsker at opnå. Det har vi opnået som den eneste webshop med 2 fysiske butikker i indre København for at sikre vores kunder den helt rigtig vejledning og for at komme tættere på vores kunder og give dem en fed oplevelse. Du kan finde vores f på Frederiksborggade 39, 1360 København K.
 

Hvilke varer kan jeg købe?
Proteinudsalg.com har alt inden for kosttilskud, og dermed også noget for enhver smag, hvad enten du træner fitness eller anden form for sport for sjovt skyld, eller om det er på elite plan. Vi tilbyder alt fra bl.a. protein og weightgainer, til de bedste energibooster, og slankeprodukter. Proteinudsalg.com har alt, hvad du behøver til din træning!